معماری SECRETS

معماری Secrets

معماری Secrets

Blog Article

این ساختمان مسکونی نمونه ای فوق العاده از معماری رشت می باشد. طراحان در طراحی نمای این ساختمان از معماری بومی استان گیلان استفاده کرده و با تکیه بر آنالیز ویژگی های کاربردی، فرمی و هندسی المان ها در خانه های سنتی و روستایی به یک الگوی مناسبی دست یافتند. در نتیجه، نمای ساختمان از ترکیب یافتن فضای نیمه باز بالکن ها با الگوی زگالی ایجاد شد.

در این ساختمنان اداری نمای غربی ساختمان دارای فرم سخت با فضای باز محدود می باشد. در مورد متریال، طراحان از رنگ های خنثی و سنگ هایی با بافت درشت و زبر برای این بلوک استفاده کردند. از سوی دیگر بلوک شرقی با بیش ترین شفافیت طراحی شد زیرا ارتباط پروژه با شهر است و افراد پیاده می توانند هنگام عبور از خیابان مجاور آن را ببینند. آن ها آجر را به عنوان یک متریال بومی انتخاب کرده و به عنوان رنگی گرم برای ایجاد جذابیت بیش تر استفاده کرده اند.

در مقاله قبل در مورد مزایای بتن صحبت کردیم برای خواندن آن می توانید به مقاله نقشه کشی سازه بتنی مراجعه بفرمایید.

وجود مهمات منفجر نشده برای بازگشت کشاورزان و کار بر مزارع خطر ایجاد می‌کند و پاکسازی زمین‌های آلوده و بازسازی زیرساخت‌هایی مانند شبکه‌های آبیاری، تامین انرژی و حمل و نقل نیز چالش بزرگی است.

ساختمان مسکونی پادرا در خیابان سهرودی تهران قرار دارد. طراحی این ساختمان را وحید قبادیلان انجام داده است. در طراحی نمای این پروژه از سنگ تراورتن و سبک آرت دکو استفاده شده است. انتخاب این متریال برای نمای ساختمان به تعبیت از متریال کاربردی در طراحی نمای ساختمان های این منطقه در دهه ی ۱۳۴۰ می باشد.

معماری ساختمان اداری – تجاری میکا ۹۱۱ ، شهاب علیدوست و همکاران

برای جلوگیری از اتلاف گرما، بافت شهر کاملاً متراکم است. سنگ به عنوان متریال اصلی در نمای ساختمان ها به کار می رود و بیش تر ساختمان ها دارای نمایی با طیف رنگی کرمی-خاکی هستند.

پایان نامه پروژه دانشجویی پلان پلان آمفی تئاتر پلان اپارتمان پلان اداری پلان استخر پلان ایستگاه آتش نشانی پلان ایستگاه تله کابین پلان ایستگاه راه آهن پلان بانک پلان برج پلان برق پلان بهداشتی، درمانی پلان بیمارستان پلان پارک پلان پارکینگ طبقاتی پلان پاسگاه پلان پل پلان تاسیسات پلان تجاری پلان ترمینال پلان تفریحی گردشگری پلان حسینیه پلان خدماتی رفاهی پلان خوابگاه دانشجویی پلان دادگاه پلان دانشکده پلان رستوران پلان ساختمان پلان ساختمان کلاسیک پلان سازه پلان سالن ورزشی پلان سرای سالمندان پلان سوله پلان سینما پلان شهرک پلان فرهنگسرا پلان فرهنگی پلان فرودگاه پلان فضاهای مذهبی پلان کافی شاپ پلان کتابخانه پلان کلیسا پلان کلینیک پلان مترو پلان مجتمع توریستی فرهنگی پلان مدرسه پلان مرکز خرید پلان مسجد پلان مسکونی پلان مطب پلان مهدکودک پلان موزه پلان نقوش ایرانی پلان نما پلان نمایشگاه پلان هتل پلان ورزشگاه پلان ویلا جزوات معماری کتاب معماری معرفی کتاب مطالعات معماری مقالات معماری

با توسعه ساختمان سازی در شهر ها و کشور های مختلف تغییرات فراوانی در رویکرد ساختمان سازی توسط سازندگان و مهندسان به جهت تسریع بخشیدن به تکمیل پروژه ساختمانی و صرفه جویی در هزینه ها مدنظر قرار گرفته است؛ از طرفی با پیشرفت تکنولوژی صاحبان و کارفرمایان پروژه ها عمرانی سعی here کردن از تجهیزات و مصالح با کیفیت تری استفاده کنند.

فاز دوم طراحی معماری توسعه طراحی های انجام شده و ارائه به کارفرما به شکل پروپوزال و به فرم شماتیک است که شامل پلان های مکان ساخت و ساز، پلان های طبقات و مشخص ساختن سیستم های سازه ای، مکانیکی، برقی، لوله کشی و گرمایشی، تهویه و سیرکولاسیون هستند.

در طراحی نمای شمالی آن از خانه های ابیانه الهام گرفته شد.

برای دستیابی به این اهداف فقط باید به دنبال طراحی معماری به شکل حرفه ای باشید. طراحی حرفه ای بنای یک ساختمان مثل هتل حتی در جذب گردشگر و توریست هم مؤثر است.

اما در هر صورت روش و مراحل کلی که بیان کردیم ثابت هستند و اجرای آنها برای موفقیت یک پروژه طراحی الزامی است. به طور کلی روند طراحی معماری یک پروژه به شرح زیر است:

جام ملت‌های آسیا؛ ایران سوریه را شکست داد اما «زخمی» به ژاپن رسید

Report this page